fbpx

БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ

Щом сте попандали на тази страница, значи имате интерес да започнете да изкарвате допълнителен доход или да изградите солиден бизнес!

Ако е така, значи сте на правилното място! Поздравления!

Ще бъда откровен – не всеки има умението да печели допълнително. Ако смятате, че Вие сте готов/а и/или имате желание да се научите как да си изкарвате допълнителен доход, а защо не и основен то продължете с четенето 🙂 Но ако си мислите, че с крака на масата ще натрупате несметно богатство, по-добре още сега напуснете тази страница.

Трябват действия, не оправдания !

Като цяло нещата са много прости. Не се изисква да сте роден гений в продажбите.

Точно обратното!

Хората които до момента са възползваха от тази оферта, са такива с малко или без никакъв опит!

Няма абсолютно никакви ограничения в сумата, която може да си докарвате месечно. Може да са 50 лв. , може да са 500 лв., а защо не и 2000 лв… Възможностите са неограничени, всичко зависи единствено от Вас!

Продуктите на АкваСорс са органични, съдържат водорасли. Фирмата разполага с около 50 висококачествени продукта. Всички те служат за така наречения ”Абонамент за здраве”

Вие може да предлагате всеки един от тези продукти и да печелите от тях. Имате възможност да ги предлагате в цяла Европа. Нямате ограничение да го правите само в България. И това само с една единствена регистрация!

Как може да печелиш от АкваСорс:

Продажба от разликата между покупната и продажната цена;

Комисионна от лични поръчки;

Комисионна от, хора които са регистрирани от вас.

Как ще Ви помогна аз ?

Ще Ви предоставя напълно готови за използване материали. Материалите са едни от най-изчерпателните, много подробни и напълно готови за предоставяне на хората.

Ще Ви науча как да презентирате продукта, за можете убедите хората, че това не е ”поредния продукт на пазара”. Точно обратното – хората сами ще продължават да се интересуват!

Ще Ви дам информация, кои хора биха купили продукта най-бързо, за се убедите в ефективността на продуктите! Доволният клиент води други доволни клиенти.

По всяко време, може да ми пишете във Фейсбук. Отговарям при първа възможност. Поддържам контакт с хората от моята бизнес линия, защото само по този начин мога да Ви докажа, че това е възможност, която си струва!

Ще бъдете част от фейсбук група, в която ще получите много полезна информация. Ще моде да се изграждате, като личност, ще знаете на кое да наблегнете и още, и още…

ВНИМАНИЕ!!!Всеки, който се е регистрирал в АкваСорс и е попълнил моите данни за спонсор, както и е направил първата си поръчка от компанията, ще получи ПОДАРЪК от мен –книгата „Здраве без лекарства„ от д-р Петър Найденов. В нея има информация за продуктите на AquaSource и тяхното приложение.

За целта, моля свържете се с мен на телефон 0877 228 981 или напишете имейл до sales@aquaorganic.eu

Как да започнете ?

Проучете добре компанията. Проявете желание. Печелете пари!

Какво е нужно ?

Трябва да се регистрирате в АкваСорс, за да може да предлагате свободно свободно всички техни продукти. Сключва се договор между Вас и компанията. Получавате чантичка с документи и необходими за Вас материали.

Има такса, която е 40 лв. и е еднократна, нормално е. (към нея се добавя и разхода за доставка на договора до Вашия адрес)

Всеки може да се регистрира!

Няма изискване на минимални продажби!

Няма изискване за минимална стойност на поръчката!

Единственото изискване е за 1 година да закупите поне 1 продукт, като ако не го направите регистрацията Ви се анулира. Това е всичко.

Готови ли сте да печелите ?

Ако вече сте убедени, че искате да пробвате тази възможност за допълнителен доход, с опция да стане основен в бъдещето, то следвайте следващите стъпки:

Трябва да изтеглите бланката за договора от този линк – ИЗТЕГЛИ ДОГОВОРА (нужни са 2 екземпляра).

Попълвате данните:

Данни за дистрибутура – попълвате всичко по лична карта. Въведете правилен имейл адрес. Ще Ви е нужен да получавате новини и оферти за по-изгодно пазаруване от АкваСорс.

Данни за дистрибутор – юридическо лице – попълвате само, ако ще се регистрирате, като фирма.

Банкова информация за изплащане на комисионни –
ако желаете попълвате, тъй като може и на по-късен етап, когато вече сте започнали да реализирате комисионни.

Адрес за доставка и кореспонденция – попълвате, само ако е различен от този по лична карта.

Данни за съдистрибутора – попълвате , ако ще се регистрирате с още някой заедно. Например – брат/сестра, съпруг/съпруга и т.н.

Данни за спонсора – попълвате моите данни ( те са вече попълнени)

Име и Фамилия: Бранимир Борисов

Дистрибуторски номер: 50071161

Подписвате се в най-долната част и сте готови.

Трябва да изпратите попълнените два екземпляра от договора до гр. София, ж.к. Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 47, ет.1, телефон: 02 858 16 46

Има възможност да попълните онлайн този договор, без да се занимавате да го разпечатвате и изпращате по пощата или с куриер. Може да го направите тук: онлайн регистрация . В този случай трябва да въведете данните за спонсор сами.

Заплащане на регистрационна такса.

Регистрацията е платена и е на стойност 40 лева, като срещу тази сума ще получите начален дистрибуторски пакет с необходимите помощни и информационни материали, както и трябва да заплатите транспортните разходи за получаването им на стойност 5,20 лв. Може да го направите по три начина:

  • чрез Epay.bg – КИН – 7622194614
  • онлайн с банкова карта
  • от каса на Easypay – може да направите захранване по посочения КИН в epay.bg или да направите превод по някоя от посочените по-долу банкови сметки!
  • банков превод по някоя от следните сметки:

Банкови сметки на AquaSource EOOD:

Българска Пощенска Банка:
IBAN BG22BPBI79401046719901;
BIC код: BPBIBGSF

Първа Инвестиционна Банка:
IBAN BG42FINV915010BGN0H3K6;
BIC код: FINVBGSF

Обединена Българска Банка:
IBAN BG31UBBS80021067192730;
BIC код: UBBSBGSF

Тези разходи може да ви притеснят, но направете сметка – при пазаруване на продуктите с 30% отстъпка колко бързо ще си ги възвърнете и ще продължите да сте на плюс при пазаруването от AquaSource. Всъщност реалността е такава, че още след закупуването на 1 или 2 продукта, Вие вече ще сте „на плюс“!

Това е всичко. След като Аква Сорс получат договора, те ще Ви върнат един екземпляр заедно с дистрибуторския пакет, в който ще има важни и полезни материали. Вече ще разполагате с ID номер на дистрибутор и ще имате правото да предлагате продуктите и да печелите пари!

Ако имате нужда от помощ с някоя от стъпките ме потърсете на телефон: 0877 228 981 . Ще Ви помогна!

Важно !!

Щом получите своя ID номер се свържете с мен, за да мога да Ви помогна да реализирате първите си продажби! Ще получите пълна подкрепа от мен от самото начало.

Отказ от претенции: Когато обмисляте или сравнявате бизнес възможностите, моля, внимавайте: противозаконно е организатор или участник в търговска схема на работа да убеждава когото и да било да извърши плащане, обещавайки на човека в замяна облаги от привличането на други лиза в същата смема на работа. Не се подвеждайте от твърдения, че високите приходи се постигат лесно.

Изпрати своето запитване за тази възможност.

0