fbpx

Бъди независим дистрибутор на AquaSource, бъди шеф на себе си!

Искаш да развиеш собствен бизнес ?

Ако е така, значи си на правилното място! Поздравления!

Ще бъда откровен – не всеки има умението да печели допълнително. Ако смяташ, че си готов/а и/или имаш желание да се научиш как да си изкарваш допълнителен доход, а защо не и основен то продължи с четенето 🙂 Но ако си мислиш, че с крака на масата ще натрупаш несметно богатство, по-добре още сега напусни тази страница!

Трябват действия, не оправдания !

biznes-scale-up

Като цяло нещата са много прости. Не се изисква да сте роден гений в продажбите.

Точно обратното!

Хората които до момента са възползваха от тази оферта, са такива с малко или без никакъв опит!

Няма абсолютно никакви ограничения в сумата, която може да си докарвате месечно. Може да са 50 лв. , може да са 500 лв., а защо не и 2000 лв… Възможностите са неограничени, всичко зависи единствено от Вас!

Продуктите на АкваСорс са органични, съдържат водорасли. Фирмата разполага с около 50 висококачествени продукта. Всички те служат за така наречения “Абонамент за здраве“

Вие може да предлагате всеки един от тези продукти и да печелите от тях. Имате възможност да ги предлагате в цяла Европа. Нямате ограничение да го правите само в България. И това само с една единствена регистрация!

 

ПРЕДИМСТАТА НА НЕЗАВИСИМИЯ ДИСТРИБУТОР НА AQUASOURCE:

  • САМ СИ СИ ШЕФ;
  • НЯМАШ РЕГЛАМЕНТИРАНО РАБОТНО ВРЕМЕ;
  • ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ;
  • НЯМАШ ТАВАН НА ПЕЧАЛБА
СТАНИ ДИСТРИБУТОР
LOGO-AQUASOURCE
зАЩО ДА ИЗБЕРЕШ МЕН ЗА СПОНСОР ?

ВЛЕЗ В СВЕТА НА АКВАСОРС С МЕН
БРАНИМИР БОРИСОВ,
НЕЗАВИСИМ ДИСТРИБУТОР НА
АКВАСОРС

Достъп до частна Фейсбук група

Ще бъдете част от фейсбук група, в която ще получите много полезна информация. Ще може да се изграждате, като личност, ще знаете на кое да наблегнете и още, и още…

Бонус книга

Всеки, който се е регистрирал в АкваСорс и е попълнил моите данни за спонсор, както и е направил първата си поръчка от компанията, ще получи ПОДАРЪК от мен –книгата „Здраве без лекарства„ от д-р Петър Найденов. В нея има информация за продуктите на AquaSource и тяхното приложение.

Помощ за избор на платформа за онлайн търговия

Ще Ви насоча към платформа, с която ще можете да стартирате собствен онлайн магазин, само с няколко клика, В случай, че нямате знания за създаване на такъв.

Онлайн подкрепа

По всяко време, може да ми пишете във Фейсбук, чат и e-mail. Отговарям при първа възможност. Поддържам контакт с хората от моята бизнес линия, защото само по този начин мога да Ви докажа, че това е възможност, която си струва!

Онлайн търговия

С моя 6 годишен опит в онлайн търговията, ще ви насочвам и съветвам за всичко свързано с този тип търговия, съобразено с правилата на AquaSource.

 

Ще получите напълно готови за използване материали. Постарал съм се да са едни от най-изчерпателните, много подробни и напълно готови за предоставяне на хората.

 

Ще Ви науча как да презентирате продукта, за можете убедите хората, че това не е “поредния продукт на пазара“. Точно обратното – хората сами ще продължават да се интересуват!

 

Ще Ви дам информация, кои хора биха купили продукта най-бързо, за се убедите в ефективността на продуктите! Доволният клиент води други доволни клиенти.

ГОТОВ ЛИ СИ ДА ЗАПОЧНЕШ СОБСТВЕН БИЗНЕС ?

Недей да отлагаш. Изграждането на мрежов маркетинг бизнес не е лесно. Това е дълъг процес и няма да стане с крака на масата. Действай сега за живееш добре след време. Колко бързо ще се развиеш, зависи единствено от теб.

Отказ от претенции: Когато обмисляте или сравнявате бизнес възможностите, моля, внимавайте: противозаконно е организатор или участник в търговска схема на работа да убеждава когото и да било да извърши плащане, обещавайки на човека в замяна облаги от привличането на други лица в същата схема на работа. Не се подвеждайте от твърдения, че високите приходи се постигат лесно

0
    0
    Количка
    Количквата Ви е празнаПродължи пазаруването