fbpx

АquaSource ПРОГРАМА ЛЕСНО НАЧАЛО

Всеки занае, че ние сме това, с което се храним. Това, което консумираме определя нашия външен вид и това, колко енергия ще имаме.

Всички знаем, че в един идеален свят бихме получили важните хранителни вещества, от които имаме нужда, чрез една здравословна и балансирана диета. Но също толкова добре сме запознати и с факта, че в днешния свят това се случва много рядко поради стреса, замърсяването на околната среда, недостатъците на преработената храна, необходимостта от удобства и редица други фактори. 

AquaSource ни улеснява при получаването на хранителните вещества, от които се нуждаем.

Продуктите на AquaSource, биват произвеждани в пълно съответствие с “Добрите Производствени Практики“(GMP- Goog Manufacturing Practice), като основните ценности на AquaSource  са намирането на толкова много естествени продукти, колкото могат да намерят, да ги смесват с други съставки, когато открият потенциал за синергия, да подобряват непрекъснато потенциала или ефикасността на продукта. При всяка възможност, се избират органични съставки.

 

Препоръчва се да бъде стартирано с програмата  Лесно начало. Това е 30-дневен план, който ще помогне на вашия организъм да се пречисти от натрупаните токсини и замърсявания в тялото. 

AquaSource е на компания, която е на пазара вече почти 20 години. Това са едни от най-добрите хранителни добавки. Всеки, който веднъж е опитал от тези продути е видял, че действат и помагат да попълним липсите на организма.. 

AquaSource Храносмилателни Ензими

Изключително важни за правилното храносмилане, те са така комбинирани, че да подпомагат естествения храносмилателен процес в тялото.

AquaSource Бифидус Комплекс

Пребивават естествено в дебелото черво. Бифидус подпомага поддържането на добрия баланс на полезните бактерии, което позволява ефективното функциониране на дебелото черво и отстраняването на токсините.

AquaSource Ацидофилус

Населяват тънките черва. Тези полезни бактерии също подпомагат да се поддържа здравето на храносмилателната система.

AquaSource водорасли

Суперхрана*, сушена при ниска температура чрез нашия патентован метод BioActive DehydrationÒ, синьо-зелените AquaSource водорасли от езерото Горен Кламат, на база грам тегло, са изключително чист и богат източник на огромен брой основни хранителни вещества.

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ХИЛЯДИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ НА АКВАСОРС

Завърших програмата ‚‘Лесно начало‘‘, която се предлага от АкваСорс и се почуствах лека и пречистена. Никога не съм мислила, че може да има толкова поразителни ефекти. Нивото на енергията ми се стабилизира. След тази програма със сигрурност ще продължавам да пия продукти на АкваСорс.

Поля

Клиент на АкваСорс

Бях силно скептичен с тези поредни добавки! Оказасе, че всъщност наистина помагат. Не съм се чувствал толкова пречистен никога.

Иван

Клиент на АкваСорс

Зори

Използвам продуктите на AquaSource и съм много доволна! Дават ми енергия и засилват имунитета ми! Натурални и ефективни-препоръчвам ги!

Георги

Използвам продукти на AquaSource, защото ми дават енергия и здраве срещу справедива цена! Супер продикти.

Защо освен супер полезна, тази програма е и изгодна?

По отделно тези продукти ще Ви струват, доста по-скъпо. Погледни страхотното предложение по-долу!

Дай старт на по-здравословен живот!

Закупи програмата ”Лесно начало” и подобри своя стандарт на живот, към по-здравословен сега!

0
    0
    Количка
    Количквата Ви е празнаПродължи пазаруването