fbpx

За АкваСорс

Всеки занае, че ние сме това, с което се храним. Това, което консумираме определя нашия външен вид и това, колко енергия ще имаме.

Всички знаем, че в един идеален свят бихме получили важните хранителни вещества, от които имаме нужда, чрез една здравословна и балансирана диета. Но също толкова добре сме запознати и с факта, че в днешния свят това се случва много рядко поради стреса, замърсяването на околната среда, недостатъците на преработената храна, необходимостта от удобства и редица други фактори. 

AquaSource ни улеснява при получаването на хранителните вещества, от които се нуждаем.

Продуктите на AquaSource, биват произвеждани в пълно съответствие с “Добрите Производствени Практики“(GMP- Goog Manufacturing Practice), като основните ценности на AquaSource  са намирането на толкова много естествени продукти, колкото могат да намерят, да ги смесват с други съставки, когато открият потенциал за синергия, да подобряват непрекъснато потенциала или ефикасността на продукта. При всяка възможност, се избират органични съставки.


Препоръчва се да бъде стартирано с програмата  Лесно начало. Това е 30-дневен план, който ще помогне на вашия организъм да се пречисти от натрупаните токсини и замърсявания в тялото. 

След тези 30 дена е препоръчително да се избере един от „Уелнес пакет“, който пасва най-добре на Вашите нужди. Окомплектовани са така, че да задоволяват вашите потребности по най-добрия начин.

За по-сложни или специфични нужди имаме пълна гама продукти, които да задоволят всяка нужда. 

AquaSource е на компания, която е на пазара вече почти 20 години. Това са едни от най-добрите хранителни добавки. Всеки, който веднъж е опитал от тези продути е видял, че действат и помагат да попълним липсите на организма.. 

0
    0
    Количка
    Количквата Ви е празнаПродължи пазаруването