fbpx

ИСКАШ ЛИ ДОЖИВОТНА ОТСТЪПКА ОТ 30% НА ПРОДУКТИТЕ НА АКВАСОРС? АКО ДА, ТО ПРОДЪЛЖИ ДА ЧЕТЕШ 🙂

КАК СТАВА ПОКУПКАТА С ОТСТЪПКА ?

Всеки човек или представител на фирма (издават се фактури) може да закупи продуктите на АкваСорс по всяко време на деня, абсолютно всеки ден. Компанията има онлайн магазин, от който става пазаруването. Има едно единствено условие – да имате активирана регистрация в официалния сайт на компанията в България. С тази регистрация получавате статут на дистрибутор на компанията и може да пазарувате каквото пожелаете.

Изобщо не се притеснявайте! Няма място за паника. Това, че ставате дистрибутор, с абсолютно нищо не ви задължава към АкваСорс. Няма изискване за плащане на членски такси, минимална стойност на покупки, ежемесечно пазаруване или каквото и да било друго ограничение. НЕ. НЯМА  Съществува само едно условие – да закупите поне един продукт в рамките на календарната година. Това е.

Регистрацията е нужна, за да може да получите 30% отстъпка на хранителните добавки и 25% отстъпка на останалите продукти на компанията + редица бонуси като месечни промоции, специални отстъпки и допълнителни промо предложения през годината.

А най-хубавото е, че имате шанс да изкарвате и допълнителни средства като продавате продуктите на други хора. Но това е само ако желаете да развивате собствен бизнес. Ако не желаете – пазарувате за себе си и близките си. Не е малко, нали!

ВНИМАНИЕ: Има такса, която е 40 лв. и е еднократна, нормално е. (към нея се добавя и разхода за доставка на договора до Вашия адрес)

 

Трябва да изтеглите бланката за договора от този линк – ИЗТЕГЛИ ДОГОВОРА (нужни са 2 екземпляра).

Попълвате данните:

Данни за дистрибутура – попълвате всичко по лична карта. Въведете правилен имейл адрес. Ще Ви е нужен да получавате новини и оферти за по-изгодно пазаруване от АкваСорс.

Данни за дистрибутор – юридическо лице – попълвате само, ако ще се регистрирате, като фирма.

Банкова информация за изплащане на комисионни – 
ако желаете попълвате, тъй като може и на по-късен етап, когато вече сте започнали да реализирате комисионни.

Адрес за доставка и кореспонденция – попълвате, само ако е различен от този по лична карта.

Данни за съдистрибутора – попълвате , ако ще се регистрирате с още някой заедно. Например – брат/сестра, съпруг/съпруга и т.н.

Данни за спонсора – попълвате моите данни ( те са вече попълнени)

Име и Фамилия: Бранимир Борисов

Дистрибуторски номер: 50071161

Подписвате се в най-долната част и сте готови.

Трябва да изпратите попълнените два екземпляра от договора до гр. София, ж.к. Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 47, ет.1, телефон: 02 858 16 46

Има възможност да попълните онлайн този договор, без да се занимавате да го разпечатвате и изпращате по пощата или с куриер. Може да го направите тук: ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ . В този случай трябва да въведете данните за спонсор сами.

 
 
 
 

 

 
 
 
 

Регистрацията е платена и е на стойност 40 лева, като срещу тази сума ще получите начален дистрибуторски пакет с необходимите помощни и информационни материали, както и трябва да заплатите транспортните разходи за получаването им на стойност 5,20 лв. Може да го направите по три начина:

Чрез Epay.bg – КИН – 7622194614

Онлайн с банкова карта

От каса на Easypay – може да направите захранване по посочения КИН в epay.bg или да направите превод по някоя от посочените по-долу банкови сметки!

Банков превод по някоя от следните сметки:

Банкови сметки на AquaSource EOOD:

Българска Пощенска Банка:
IBAN BG22BPBI79401046719901;
BIC код: BPBIBGSF

Първа Инвестиционна Банка:
IBAN BG42FINV915010BGN0H3K6;
BIC код: FINVBGSF

Обединена Българска Банка:
IBAN BG31UBBS80021067192730;
BIC код: UBBSBGSF

 

Тези разходи може да ви притеснят, но направете сметка – при пазаруване на продуктите с 30% отстъпка колко бързо ще си ги възвърнете и ще продължите да сте на плюс при пазаруването от AquaSource. Всъщност реалността е такава, че още след закупуването на 1 или 2 продукта, Вие вече ще сте „на плюс“!

0
    0
    Количка
    Количквата Ви е празнаПродължи пазаруването